Klant worden?

Leuk dat je geïnteresseert bent om klant te worden bij Handelshuis Bouwman! 

Aanmelden als consument: Je kunt je als consument aanmelden via onze webshop: https://hb22.nl/registratie
Door het registratie formulier in te vullen maak je een account aan, via dit account kun je bestellingen plaatsen. 

 

Aanmelden als therapeut: Je kunt je als therapeut aanmelden op twee verschillende manieren. Via het registratieformulier, via de link hierboven. Vervolgens kun je een mail sturen naar info@handelshuisbouwman.nl of bellen met Jan Bouwman (06-50227512), dan kunnen we alles goed voor je ingeregelen. 

Of je stuurt een mail naar  info@handelshuisbouwman.nl of belt met Jan Bouwman (06-50227512), dan zullen wij ervoor zorgen dat er een account voor je wordt aangemaakt. Je ontvangt vervolgens de inloggegevens en kunt via de webshop bestellingen plaatsen. 

 

Zijn er nog producten of merken die je mist? Of heb je vragen over het aanmeldproces of andere zaken? Dit kun je altijd mailen naar info@handelshuisbouwman.nl

Webshop is live

Heb je al een product gezien die je graag zou willen bestellen? Dat kan vanaf nu, de webshop is namelijk live! Je kunt je inschrijven via de site en zo op de hoogte blijven van de verschillende acties en aanbiedingen. Of plaats meteen een bestelling! Bij vragen staan we voor je klaar en om je bestelling in te gaan pakken.  www.HB22.nl

Internationale Therapeuten Beurs 2023

We vinden het leuk om met jullie mede te delen dat we 18 en 19 november op  de Internationale Therapeuten Beurs in Houten zijn geweest! Na de vele voorbereidingen die voor het weekend zijn geweest, hebben we een erg succesvol weekend gehad.  De leuke merken en producten die we mee hadden, hebben wat meer bekendheid gekregen.  We hebben het erg naar ons zin gehad en wie weet tot volgend jaar!

Ons assortiment aanvullen

We zijn druk bezig om ons assortiment te vullen. Hiervoor selecteren we zorgvuldig producten om op te nemen. In deze producten hebben we niet alleen vertrouwen dat onze consumenten het een goed product vinden, zelf gebruiken we ze ook graag.  Ondertussen hebben we al ruim 19.200 artikelen van meer dan 140 merken opgenomen in het assortiment. Een deel hiervan ligt zelfs al in ons magazijn en we werken eraan om het magazijn nog verder te vullen.  Nieuw in het assortiment: Muesli extra van Meesters van de Halm!

Handelshuis Bouwman
Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit