Team

Handelshuis Bouwman is een echt familie bedrijf. Opgericht door de familie Bouwman, ieder familielid heeft een rol. 
 
De dagelijkse leiding is in handen van Jan Bouwman. Met zijn ervaring en visie voor het handelshuis zorgt hij ervoor dat het bedrijf goed wordt geleid. Daarnaast vormt Jan samen met Charlotte Bouwman de directie. Hiernaast houdt ze zich bezig met de administratieve en financiële ondersteuning binnen het handelshuis. 
 
De drie kinderen van Jan en Charlotte zijn ook betrokken in het bedrijf. Isabelle is verantwoordelijk voor de marketing en sales van binnen het handelshuis. Suzanne zal zich focussen op de logistiek afdeling, zodat alles goed verloopt. Jan Junior houdt zich bezig met de data achter het handelshuis en om alle producten op de juiste plek in het assortiment te krijgen.  
Het laatste familielid is Bruce, de Chief Happiness Officer. Bruce is de vrolijke golden retriever, die je groet als je bij ons op bezoek komt.
 
We kunnen het natuurlijk niet allemaal zelf en daarom zijn we blij om te melden dat we al een nieuwe aanwinst in dienst hebben. Vanaf juni is namelijk Lisette begonnen, ze komt ons helpen in het logistieke proces als logistiek medewerker. 

Voor vragen kun je terecht bij iedereen van de familie Bouwman, hiervoor kun je mailen naar info@handelshuisbouwman.nl
Mocht je een specifieke vraag voor een van de familieleden hebben kun je ze via onderstaande mailadressen bereiken:
 
 
Mocht je geïnteresseerd zijn om ook te beginnen in ons familie bedrijf? Stuur ons vooral een mailtje! 

Webshop is live

Heb je al een product gezien die je graag zou willen bestellen? Dat kan vanaf nu, de webshop is namelijk live! Je kunt je inschrijven via de site en zo op de hoogte blijven van de verschillende acties en aanbiedingen. Of plaats meteen een bestelling! Bij vragen staan we voor je klaar en om je bestelling in te gaan pakken.  www.HB22.nl

Internationale Therapeuten Beurs 2023

We vinden het leuk om met jullie mede te delen dat we 18 en 19 november op  de Internationale Therapeuten Beurs in Houten zijn geweest! Na de vele voorbereidingen die voor het weekend zijn geweest, hebben we een erg succesvol weekend gehad.  De leuke merken en producten die we mee hadden, hebben wat meer bekendheid gekregen.  We hebben het erg naar ons zin gehad en wie weet tot volgend jaar!

Ons assortiment aanvullen

We zijn druk bezig om ons assortiment te vullen. Hiervoor selecteren we zorgvuldig producten om op te nemen. In deze producten hebben we niet alleen vertrouwen dat onze consumenten het een goed product vinden, zelf gebruiken we ze ook graag.  Ondertussen hebben we al ruim 19.200 artikelen van meer dan 140 merken opgenomen in het assortiment. Een deel hiervan ligt zelfs al in ons magazijn en we werken eraan om het magazijn nog verder te vullen.  Nieuw in het assortiment: Muesli extra van Meesters van de Halm!

Handelshuis Bouwman
Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit