Nieuwsbrief - Maart

Een heel fijn pasen gewenst namens Handelshuis Bouwman!

Het begin van de lente is inzicht met het zonnige weer van de afgelopen dagen. Met het mooie weer dat er aan zit te komen hebben we natuurlijk ook weer wat mooie nieuwe producten en aanbiedingen voor de start van de lente.

Benieuwd wat alle aanbiedingen zijn voor de maand april?

Al onze aanbiedingen zijn te vinden op www.HB22.nl

Nieuwsbrief - Januari

Tijd voor de tweede nieuwsbrief. We nemen je mee in onze webshop, waar je onze aanbiedingen en populaire producten kan zien. We laten je ook kennismaken met een nieuw product in ons assortiment.

Webshop is live

Heb je al een product gezien die je graag zou willen bestellen? Dat kan vanaf nu, de webshop is namelijk live! Je kunt je inschrijven via de site en zo op de hoogte blijven van de verschillende acties en aanbiedingen. Of plaats meteen een bestelling! Bij vragen staan we voor je klaar en om je bestelling in te gaan pakken.  www.HB22.nl

Internationale Therapeuten Beurs 2023

We vinden het leuk om met jullie mede te delen dat we 18 en 19 november op  de Internationale Therapeuten Beurs in Houten zijn geweest! Na de vele voorbereidingen die voor het weekend zijn geweest, hebben we een erg succesvol weekend gehad.  De leuke merken en producten die we mee hadden, hebben wat meer bekendheid gekregen.  We hebben het erg naar ons zin gehad en wie weet tot volgend jaar!

Ons assortiment aanvullen

We zijn druk bezig om ons assortiment te vullen. Hiervoor selecteren we zorgvuldig producten om op te nemen. In deze producten hebben we niet alleen vertrouwen dat onze consumenten het een goed product vinden, zelf gebruiken we ze ook graag.  Ondertussen hebben we al ruim 19.200 artikelen van meer dan 140 merken opgenomen in het assortiment. Een deel hiervan ligt zelfs al in ons magazijn en we werken eraan om het magazijn nog verder te vullen.  Nieuw in het assortiment: Muesli extra van Meesters van de Halm!

Handelshuis Bouwman
Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit