Samenwerken

Ben je geïnteresseerd om een samenwerking met ons aan te gaan? 
Zie je een mooie aansluiting met jou producten en ons assortiment? Of zie je je producten er al tussen staan? 
 
Laten we samen kijken naar een langdurige samen werken! Neem vooral contact met ons op. Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor. 

VoedingsGeneeskunde Beurs | Congres 2024

We hebben weer leuk nieuws! 
Vrijdag 31 mei zijn we te vinden op de VoedingsGeneeskunde Beurs | Congres 2024!   Tijdens het Congres zijn er de hele dag workshops te volgen. Tussen de workshops en lezingen door kun je bij ons langs komen, wij staan namelijk midden op het foodplein.  Joshua Naarden van Nutergia, Hester Shabergen & Sophie Flohil van Philo Supplementen en wij zien u graag op onze stand.  We hebben nog een leuke kleine verrassing voor in de goodiebag van ons merk toppharm, dus kom gezellig langs om een praatje te maken en de goodie op te halen! Tot vrijdag!

Bestellen via de webshop

Heb je al een product gezien die je graag zou willen bestellen? Dat kan via onze webshop HB22.nl Je kunt je inschrijven via de site en zo op de hoogte blijven van de verschillende acties en aanbiedingen. Of plaats meteen een bestelling!

Ons assortiment aanvullen

We zijn druk bezig om ons assortiment te vullen. Hiervoor selecteren we zorgvuldig producten om op te nemen. In deze producten hebben we niet alleen vertrouwen dat onze consumenten het een goed product vinden, zelf gebruiken we ze ook graag.  Ondertussen hebben we al ruim 19.200 artikelen van meer dan 140 merken opgenomen in het assortiment. Een deel hiervan ligt zelfs al in ons magazijn en we werken eraan om het magazijn nog verder te vullen.  Nieuw in het assortiment: Muesli extra van Meesters van de Halm!

Handelshuis Bouwman
Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit